Uw woning verkopen?

Vertrouw op de steengoede service van Van Oosterom Makelaar
Your search results

Uw woning verkopen?

Dineke van Oosterom komt vrijblijvend met u kennismaken wanneer u uw woning wilt verkopen. Ze luistert naar uw wensen, kijkt wat zij voor u kan betekenen, vertelt hoe het verkoopproces gaat verlopen en wat hiervoor de beste strategie is.

De basis voor deze strategie is vertrouwen. U en Dineke moeten elkaar begrijpen, respecteren en een goed gevoel bij elkaar hebben. Besluit u met Van Oosterom Makelaar in zee te gaan, dan ontvangt u een objectieve waarde­bepaling van uw woning.

Op basis van deze waardebepaling adviseert Dineke u over de vraagprijs, het startmoment, eventuele styling, de presentatie en de tariefstelling. Haar doel is u uitgebreid, in alle rust en eerlijkheid te adviseren, net zolang tot uw steengoed gevoel heeft bij de verkoop van uw woning.

Wilt u uw woning binnenkort verkopen en wilt u hierover meer weten?

Een succesvolle verkoop van uw woning

Een succesvolle verkoop start met een eerste, goede indruk. De eerste week dat een woning op de markt is, wordt deze meer bekeken dan de maanden hierna. De presentatie van uw woning moet dus meteen optimaal en compleet zijn. Met Van Oosterom Makelaar gaat u gewoon steengoed van start.

Op zoek naar een koopwoning?

Wat doet Van Oosterom Makelaar voor de verkoop van uw woning?

 • Afspraak fotograaf

  In overleg met u wordt er een afspraak gemaakt met onze professionele foto­graaf voor het maken van een uitgebreide fotoreportage, film, 360° foto’s en / of virtuele tour (pakket naar keuze);

 • Plattegronden

  Tijdens de fotoafspraak wordt ook alles nauwkeurig ingemeten (volgens NEN 2580 norm) zodat de plattegronden kunnen worden gemaakt;

 • Pakkende verkooptekst

  Er wordt een pakkende verkooptekst gemaakt, waarmee uw woning op de, door u gewenste manier onder de aandacht wordt gebracht;

 • Verkoop via website en Funda

  Zijn de foto’s en tekst door u goedgekeurd, dan wordt uw woning gepromoot op deze site en op Funda;

 • Promotie bij andere makelaars

  Uw woning wordt aangemeld in het uitwisselingssysteem, waarop alle makelaars die op Funda adverteren zijn aangesloten. Zij kunnen zo hun klanten over uw woning informeren;

 • Online promotie

  Vanzelfsprekend zorgt Van Oosterom Makelaar er ook voor dat uw woning ook op andere, relevante sites komt te staan;

 • Te koop bord

  Om uw woning lokaal onder de aandacht te brengen kan er een te koop bord bij of op uw woning worden geplaatst;

 • Digitaal klantendossier

  Alle afspraken en bezichtigingen inclusief eventuele documenten worden accuraat vastgelegd in uw digitaal klantendossier.

 • Bezichtigingen / onderhandelingen

  Alle bezichtigingen en onderhandelingen worden door Van Oosterom Makelaar professioneel begeleid en uitgevoerd. Vooraf en achteraf wordt u persoonlijk hiervan op de hoogte van gebracht.

“Bij een bezichtiging is het belangrijk dat ook de aspirant-kopers de aandacht krijgen. Een woning wordt voor een deel ook op gevoel gekocht. Uit mijn ervaring weet ik dat aspirant-kopers ook graag goed worden geïnformeerd en de aandacht krijgen. Een groep potentiële kopers tege­lijker­tijd de woning laten zien adviseer ik daarom niet.”
 • Woning verkocht!

  Is uw woning verkocht, dan begeleidt Van Oosterom Makelaar de gehele contractfase. Denkt u bijvoorbeeld aan het opnemen van de juiste clausules, de controle op de naleving van de overeenkomst en de ontbindende voorwaarden. Van Oosterom Makelaar neemt u alle zorgen uit handen.

 • Begeleiding eindinspectie

  Ook de eindinspectie, het vastleggen van de meterstanden, de notariële overdracht wordt door Van Oosterom Makelaar begeleid. Hoe goed is dat? Steengoed toch!

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dineke Van Oosterom. Bel 06 5322 4521 of mail naar info@vanoosterommakelaar.nl.

Compare Listings