Van Oosterom Makelaar

Gewoon steengoed voor haar klanten
Uw zoekresultaten

Op 1 maart 2020 was dan eindelijk de officiële start van Van Oosterom Makelaar!

Ik voel me echt blij en trots. Dit heb ik jaren geleden nooit durven dromen! Als jonge meid bij pa op de bouw, indrukwekkend die bouwtekeningen in de keet en die vele verhalen thuis aan tafel. De verhalen die bleven ook, met 2 broers en mijn man in de bouw. Geen wonder dat bouw en vastgoed en alles wat er bij komt kijken ook mijn interesse heeft. Daar is geen ontkomen aan! 😉

Toch is het ook een beetje toeval dat ik uiteindelijk in de vastgoedbranche terecht ben gekomen.

Aan het begin van mijn loopbaan deed ik analytisch werk. Langzamerhand werden dat commerciële werkzaam­heden, waarbij het servicegerichte aspect mij het meeste plezier en voldoening gaf. Toen ik als particulier voor het eerst met een makelaar ( toen verhuur) te maken kreeg, viel mij op dat sommigen het belang van een snelle deal hoger hadden staan dan het grootste belang; de wensen van de klant! Met deze ervaring en mijn achter­grond begon in 2011 mijn weg in de makelaardij! Een superleuk beroep met veel menselijk contact, luisteren, vragen stellen, adviseren en nog veel meer!!!

Als makelaar bemiddel ik bij de huur of verhuur van uw woning en de koop of verkoop hiervan. Mijn werk­gebied is Haarlem / Haarlemmermeer, Hillegom, Heemstede en Hoofddorp.

Bij mij staat voorop een persoonlijke, servicegerichte manier van werken. In een tijd dat alles nauwgezet en haast routinematig in een computer wordt vastgelegd, wordt vaak het belang van de klant uit het oog verloren. Wat wilt hij of zij nu precies? Wat is die ene, specifieke woning waar hij of zij naar op zoek is?

En nu vanaf 1 maart 2020 mag en durf ik met de feedback van mijn klanten, het verschil maken.  En hoop ik dat u net als vele klanten voor u, kan ervaren:

Ook op zoek naar een makelaar die gewoon steengoed is voor haar klanten!

  • dé specialist voor de vastgoedmarkt in Haarlem/Haarlemmermeer, Hillegom, Heemstede en Hoofddorp;
  • echt één aanspreekpunt, volledig op de hoogte en altijd voor u bereikbaar;
  • persoonlijk én zakelijk bij u betrokken;
  • even overleggen na werktijd of in het weekend? Geen enkel probleem!

Dineke,
Als beginners die geen idee hadden waar ze moesten beginnen heb jij ons zo enorm geholpen! Dineke wij hadden niet blijer kunnen zijn met ons paleisje, zonder jouw was het niet gelukt.
Kaylee Philippo, Dineke bedankt!
Dineke,
Wat fantastisch dat jij mij zo geholpen heb met het zoeken naar een woning. Door jou wist ik uiteindelijk wat ik zocht en wat een pre was om in te gaan wonen.
Amber,

Vergelijk aanbiedingen