Vastgoedbeheer

i.s.m. Beheermijnvastgoed
Your search results

Uw vastgoed beheren wij; zorgvuldig, persoonlijk en gericht op maximaal rendement. Commercieel vastgoed­beheer waarbij wij het technische en financiële beheer voor u uit handen nemen. U weet dan zeker dat alles rondom uw vastgoed goed geregeld is en u heeft er geen omkijken meer naar.

Om vastgoed efficiënt en rendabel te beheren, is kennis van zaken nodig. Van de markt, van gebouwen en van de mogelijkheden en noodzakelijkheden in vastgoed onderhoud. Dat, en een waardevol netwerk vindt u bij de vast­goed­beheerders van Beheermijnvastgoed.

Beheermijnvastgoed zoekt altijd aansluiting bij de wensen van de cliënt en verzorgt vervolgens maatwerk. De werkzaamheden zijn onder te verdelen in administratief en technisch management.

Administratie

Facturatie debiteuren, dagafschriftverwerking, debiteurenbewaking, verwerking facturen (crediteuren), periodieke verslaglegging aan eigenaar / belegger, huurcommissiezaken, servicekostenafrekeningen (aan de huurders) en het behartigen van incassozaken bij niet betalende huurders.

Techniek

Aanname en verwerking van reparatieverzoeken, periodieke controle van de panden / complexen inzake de “staat” van het pand, de technische begeleiding van groot onderhoud, het verzorgen van eindinspecties bij huuropzeggingen, het verzorgen van de servicecontracten, het aan- en afmelden meterstanden van elektra, gas en controle van de facturen die betrekking hebben op de gegeven opdrachten en de afgesloten service­contracten.

Yvette Krützmann van Beheermijnvastgoed

Ook uw vastgoedbeheer kunt u toevertrouwen  aan Van Oosterom Makelaar. Er wordt hiervoor nauw samengewerkt met Yvette Krützmann van Beheermijnvastgoed.

Van Oosterom Makelaar, gewoon steengoed voor haar klanten

Thuis in de woningmarkt van Haarlem / Haarlemmermeer, Hillegom, Heemstede én Hoofddorp

Compare Listings